el-GRen-US
el-GRen-US
Menu


Παρέχουμε υπηρεσίες στους τομείς της επιχειρηματικής ευφυΐας,
της ανάπτυξης λογισμικού, της διαχείρισης δεδομένων και της τεχνικής υποστήριξης.ERP Consulting

Η Envision μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην εταιρεία σας ώστε να ελαχιστοποιήσει το χρόνο υλοποίησης των έργων και να μειώσει τους κινδύνους από αστοχίες ή ελλείψεις.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση συστημάτων ERP, έχουμε τις γνώσεις και τους πόρους για να προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που μας καθιστούν μοναδικούς στην αγορά. Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία υλοποίησης του BiQ ERP, οι σύμβουλοί μας είναι αφοσιωμένοι στην κατανόηση των αναγκών των πελατών, την απλοποίηση των πολύπλοκων διαδικασιών και την παροχή καθοδήγησης και υποστήριξης.

Η Envision με την βαθιά γνώση που διαθέτει από την εμπειρία της στην υλοποίηση μεγάλων έργων πληροφορικής, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, συγκεκριμένη μεθοδολογία για την υλοποίηση των έργων επιχειρησιακού λογισμικού BiQ ERP. Η μεθοδολογία που ακολουθείται, έχει επιλεγεί με κριτήριο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του BiQ ERP και την αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

CRM implementation

Στην Envision γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι οι άνθρωποί σας και οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

Η διατήρηση και η ενίσχυση αυτών των σχέσεων είναι το κλειδί για τη συνεχή ανάπτυξη της επιχείρησής σας και την επέκταση των δραστηριοτήτων σας με σκοπό την εύρεση νέων ευκαιριών.

Οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε ένα σύστημα CRM το οποίο παρακολουθεί τις αλληλεπιδράσεις των ανθρώπων σας με τους πελάτες σας δημιουργώντας μια κεντρική βάση δεδομένων, ώστε να διασφαλιστεί ότι κάθε άτομο της επιχείρησης/οργανισμού έχει πρόσβαση στις σωστές πληροφορίες.Business Intelligence

Στην Envision γνωρίζουμε ότι οι λύσεις επιχειρηματικής ευφυΐας αλλάζουν την επιχειρησιακή σας κουλτούρα και την ικανότητά σας να εκμεταλλευτείτε τη βαθιά γνώση που βρίσκεται διάχυτη σε ανεκμετάλλευτους όγκους δεδομένων.

Η Εnvision εφαρμόζει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες επιχειρηματικής ευφυΐας, με Senior BI Consultants και Data Architects, να κατανοούν τα δεδομένα σας, τα μοντέλα υπολογισμών και συσχετισμού, την αρχιτεκτονική και τις διαδικασίες της επιχείρησης σας.

Ως εκ τούτου, έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που παρέχει ένα μοναδικό πλαίσιο και μεθοδολογία για την άντληση των πληροφοριών που θα σας οδηγήσει στο ταξίδι από το "τι συμβαίνει" στο "τι θα συνέβαινε αν" και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καλύτερη και αποδοτικότερη επιχείρηση.

Treasury Management

Στην Envision γνωρίζουμε ότι η παροχή ρευστότητας και χρηματοδότησης παραμένει η κύρια πρόκληση για κάθε επιχείρηση.

Δυστυχώς, οι διαχειριστές διαθεσίμων σήμερα, προσπαθούν μέσα από μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία με αποσπασματικά και αποσυνδεδεμένα συστήματα δεδομένων, να συλλέξουν , να επεξεργαστούν και να αναλύσουν τα δεδομένα τους. Με την υψηλή γνώση των συμβούλων μας και την εμπειρία που διαθέτουν, συμβάλλουμε στη βελτιστοποίηση της σχεδίασης και παρακολούθησης του ταμειακού προγραμματισμού της επιχείρησής σας.

Οι σύμβουλοί μας εφαρμόζοντας την λύση BiQ Treasury μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό ταμειακό προγραμματισμό, να σας υποστηρίξουμε στις προσπάθειές σας για την υλοποίηση ή να σας εκπαιδεύσουμε για τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης του συστήματος.IT Managed Services

Proactive Support

Στην Envision κατανοούμε πλήρως τον κρίσιμο ρόλο των πληροφοριακών συστημάτων στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε το πρόγραμμα Envision Total Care το οποίο παρέχει 24ωρη παρακολούθηση δικτύου σε συνδυασμό με προληπτικές ενέργειες, διαχείρισης και διοίκησης των υποδομών πληροφορικής, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησή σας.


Outsourcing IT

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο των υποδομών πληροφορικής εξασφαλίζοντας την πλήρη ευθυγράμμιση με τις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Η υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε στις βασικές δραστηριότητες της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας ότι τα μηχανογραφικά συστήματα παραμένουν ισχυρά, ασφαλή και συμβατά με τις επιχειρησιακές ανάγκες.


Tailor Made Software

Έχουμε την εμπειρία να σχεδιάζουμε και να παραδίδουμε προσαρμοσμένο λογισμικό που να ταιριάζει ακριβώς στις επιχειρησιακές σας ανάγκες. Διαθέτουμε μια έμπειρη ομάδα με εξαιρετική συνέπια την έγκαιρη παράδοση του λογισμικού και τον ακριβή προσδιορισμό κόστους ανάπτυξης.

.NET

Είμαστε εξειδικευμένοι στην κατασκευή καινοτόμου λογισμικού που βασίζεται στην .NET πλατφόρμα. Σχεδιάζουμε το λογισμικό βάση μιας ευέλικτης και στιβαρής αρχιτεκτονικής, ικανή να υποστηρίζει αλλαγές και τροποποιήσεις που απαιτούνται από τους χρήστες. Η ομάδα μας εργάζεται στο .Net από τότε που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Έχουμε πλέον πάνω από 12 χρόνια .NET εμπειρίας.

JavaScript

Έχουμε τη βαθιά γνώση ανάπτυξης λογισμικού, που είναι σημαντικό για την ανάπτυξη εφαρμογών με Javascript.

H Javascript προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες για την ανάπτυξη λογισμικού, πλούσια σε βιβλιοθήκες και εργαλεία, μπορεί να υποστηρίξει την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών με απόλυτη επιτυχία.