el-GRen-US
el-GRen-US
Menu


  Ο biQ Pricer συμβάλλει στον σχεδιασμό και υλοποίηση της τιμολογιακής πολιτικής
με προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης των τιμών.
Απαραίτητο εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας στην επιχείρηση σας.

 

        

Πολύπλοκοι παράμετροι για δύσκολες αποφάσεις

Το μεγάλο πλήθος των εμπορεύσιμων ειδών, οι αυξανόμενες ανταγωνιστικές πιέσεις , οι πολύπλοκοι συσχετισμοί , η αύξηση των καναλιών πώλησης και το διαρκώς μεταβαλλόμενο κόστος κάνει δυσβάσταχτο το φόρτο εργασίας που σχετίζεται με τη λήψη αποφάσεων για την ενδεδειγμένη τιμολογιακή πολιτική. Προσθέτουν επιπλέον τεράστια πίεση στις αλυσίδες λιανικής ώστε να παρακολουθούν στενά και να ευθυγραμμίζουν τις τιμές τους άμεσα και αποτελεσματικά βάσει της εκάστοτε στρατηγικής και του αυξανόμενου ανταγωνισμού. Μια δύσκολη και πολύπλοκη λειτουργία διαχείρισης που μπορεί εύκολα να βγει εκτός ελέγχου.

Μια δυναμική και σίγουρη λύση

Ο biQ Pricer είναι η ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας αυτό το πολύπλοκο έργο, με ένα σύνολο από τυποποιημένες διαδικασίες που ενσωματώνουν τους εταιρικούς μηχανισμούς λήψης αποφάσεων. Ο προσδιορισμός της σωστής τιμής πώλησης γίνεται μια απλή υπόθεση, αν και το αποτέλεσμα προέρχεται από συνδυασμό δεδομένων, επιχειρηματικών κανόνων και της επιστήμης των τιμών. Λαμβάνονται υπόψη πολλοί παράγοντες, μεταξύ άλλων συνθήκες της αγοράς, δράσεις ανταγωνιστή, τα εμπορικά περιθώρια, το κόστος αγοράς, και η αγοραστική ικανότητα των καταναλωτών.

 

Οδηγεί τις στρατηγικές αποφάσεις σας

Έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα πιο πρωτοποριακά εξειδικευμένα καταστήματα, σχεδιάσαμε τη λύση για να χειριστεί την αντιστοίχιση και σύγκριση των προϊόντων έναντι των προκλήσεων που ενυπάρχουν στην λιανική πώληση, προσφέροντας την γνώση αν η τιμολογιακή πολιτική στην συλλογή σας είναι η βέλτιστη για τη θέση σας στο λιανικό εμπόριο. Ο biQ Pricer οδηγεί τόσο τις στρατηγικές όσο και σε τακτικές αποφάσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου. Με δεδομένα που σχετίζονται με την αγορά, μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα τις στρατηγικές για να πετύχετε τους στόχους σας.

Ενισχύει την θέση σας απέναντι στον ανταγωνισμό

Ο biQ Pricer είναι μια ιδιαίτερα λιτή και ευέλικτη εφαρμογή που λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας τελικά με επαγγελματικές πρακτικές να αναλάβετε δράση γρήγορα και έξυπνα. Εξοπλίζει τους εμπόρους λιανικής με τη γνώση για να διαμορφώσουν την ανταγωνιστική και δυναμική τιμολογιακή πολιτική τους ώστε να ενισχύσουν την θέση τους απέναντι στον ανταγωνισμό.Το μέλλον της λιανικής είναι η δυναμική των τιμών πώλησης.
Γιατί να μην μπορούμε να το κάνουμε σωστά; 

Μας εμπιστεύθηκαν